lauantai 28. huhtikuuta 2012

Buzzzzzzzzz

Buzz, buzz, buzzador! Pääsin mukaan ensimmäiseen kampanjaani =) Buzzattavana olisi Myllyn Parhaan Vierasvara leivonnaispakasteita. Innolla odottelen kahvihetkeä ystävien kera!


Mutta mikä ihmeen Buzzador? Tässäpä lisää aiheesta:


Olen rekisteröitynyt buzzadoriksi sivulla www.buzzador.com ja ehdotan, että sinäkin teet samoin!

Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.

Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Kun saamme sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  BuHaMi):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=BuHaMi

Jos haluat tietää enemmän ennen kuin päätät rekisteröityä, klikkaa alla olevasta linkistä:
http://www.buzzador.com/?refstr=BuHaMi&lang



Pienet sammakot, pienet sammakot ne lysitkkäitä on.

 


Pohja

4 munan sokerikakku

Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen osaan.

Täyte 

1 pss Vanhan ajan vaniljakastikejauhetta (+ maitoa)
100 g rahkaa
1 dl itse tehtyä omenasosetta
1 dl maitoa kostutukseen

Valmista vaniljakastike paketin ohjeen mukaan. Lisää rahka ja sekoita. Kostuta pohjaa maidolla ja sivele siihen omenasosetta ja päälle vaniljakastike-rahkaa.

Päälle

noin 1 dl kuohu/vispikermaa
vihreää marsipaania

Täyttämisen jälkeen tasoita tarvittaessa kakun reunoja veitsellä. Mitä tasaisempi kakku on sitä siistimmin saat marsipaanin laskeutumaan kakun päälle.
Vaahdota kerma ja sivele sileäksi kakun pinnalle. Kauli marsipaani levyksi kelmujen välissä. Nosta varovasti kaulinta apuna käyttäen marsipaanilevy kakun päälle ja tasoittele/silottele sitä.

Silmät sammakolle tein myös sokerikakusta ja päälystin sokerimassalla.

Pikkuisen pikkuleipiä


Kuin isoäidin tekemiä. Rapeita ja suussasulavia.

Murotaikinaleivät (Otavan suuri keittokirja)

200g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
4 dl puolikarkeita vehnäjauhoja

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita nopeasti. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 10-15 min.

Itse nostelen lusikalla taikinaa pellille ja hieman tasoitan, mutta tästä perustaikinasta syntyy mielikuvituksella vaikka tankoja, kaaria, viipaleita tai muun mallisiakin pikkuleipiä. Lisäksi taikinaan on helppo tehdä muutoksia lisäämällä suklaahippuja, kanelia, kaardemummaa...

Hilda Justiina


Täytekakkua tyttömme ristiäisiin. Täyte on ihan mysteeri. Päälinen on kaulittua sokerimassaa jonka alle sivelin ohuelti tuorejuustoa. Reunatähdet pursottelin värjätystä vispikermasta. Kukkaset askartelin Wiltonin päivänkakkara muotilla. Teksti RUF:n suklaakirjaimilla. Koristeet kiinnitin pikeerillä. Pieni tyttökoriste on kummitädiltä saatu ihanuus.

Voileipäkakkuja tarjoiltiin samassa juhlassa. Lohi-muna-rapu kakku hapankorppupohjalla, kreikkalaista voileipäkakkua sekä TexMex broilerkakkua. Näiden ohjeita en tallentanut, mutta ovat omia muunnoksia näistä: lohi-juustokakku, kreikkalainen voileipakakku ja texmex voileipakakku. Huomaattehan nuo erittäin tyylikkäät kakkulapiomme =)

Tatatataaa! Nyt starttaa lihavan leipurin kirjoitukset ja reseptit. Kirjoitan muistiksi itselleni, inspiraatioksi kaikille.

TERVETULOA MUKAAN!

Ja heti alkuun luvassa vanhempia jo syödyksi tulleita tuotoksiani.