lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pienet sammakot, pienet sammakot ne lysitkkäitä on.

 


Pohja

4 munan sokerikakku

Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen osaan.

Täyte 

1 pss Vanhan ajan vaniljakastikejauhetta (+ maitoa)
100 g rahkaa
1 dl itse tehtyä omenasosetta
1 dl maitoa kostutukseen

Valmista vaniljakastike paketin ohjeen mukaan. Lisää rahka ja sekoita. Kostuta pohjaa maidolla ja sivele siihen omenasosetta ja päälle vaniljakastike-rahkaa.

Päälle

noin 1 dl kuohu/vispikermaa
vihreää marsipaania

Täyttämisen jälkeen tasoita tarvittaessa kakun reunoja veitsellä. Mitä tasaisempi kakku on sitä siistimmin saat marsipaanin laskeutumaan kakun päälle.
Vaahdota kerma ja sivele sileäksi kakun pinnalle. Kauli marsipaani levyksi kelmujen välissä. Nosta varovasti kaulinta apuna käyttäen marsipaanilevy kakun päälle ja tasoittele/silottele sitä.

Silmät sammakolle tein myös sokerikakusta ja päälystin sokerimassalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti