lauantai 5. toukokuuta 2012

Ihana, ihanampi, leivoshetki!

Leivonnaisten ja leivosten ystävänä paras hetki on tietenkin LEIVOSHETKI! Ystävien tai perheen kanssa ja miksi ei yksinkin. Tällä kerralla pääsin Myllyn Parhaan Buzzador kampanjaan mukaan kokeilemaan Vierasvara leivonnaisia. Buzzadorina saan testata ilmaiseksi uusia tuotteita ja palveluita. Kampanjassa sai valita kolme pakettia vapaasti: Kinuskileivos, Suklaaleivos tai Mehevä Mustikkapulla. Leivospaketit nähtyäni valitsin kaksi pakettia kinuskileivoksia ja yhden paketin suklaaleivoksia. Tällä kerralla jaoin ilon muutaman ystävän, perheeni ja vanhempieni kanssa.

Koska en saanut järjestettyä vain yhtä kahvittelua, päätin järjestää niitä useamman. Teemana tässä Buzzauksessa oli "Kahvilani on siellä missä minäkin". 

Perhekahvila 

Ensimmäinen kahvila oli ystävieni kotona jossa häärii vanhempien lisäksi pieni lapsi ja koira. Lisäksi meidän koko perhe (vanhemmat ja kaksi pientä lasta) oli kahvittelemassa. Menoa ja melskettä mahtui tähän kahvilaan kerrakseen! Ehdittiinhän me vanhemmat nautiskella leivonnaisiakin kahvin ja teen kera. Täällä maisteltiin enimmäkseen kinuskileivoksia, mutta pienet makupalat myös suklaaleivoksista maistoimme. 


Blue Cafe 

Seuraavaksi suuntasimme leivonnaisten kera vanhemmilleni. Kahvilan idea lähti ihanista vaaleansinisistä ulkokalusteista terassilla. Tarjoiluastiaksi valikoitui lasinen kerrosvati ja kattaukseen lisäsin myös pari herkkää kukkaa. 


Kahden kesken

Lopuksi kuvasin vielä yksinkertaisen kahvihetken kahdelle.


Entäpä sitten itse tuote? Kinuskileivoksessa on täytteennä kinuskikreemiä ja aprikoosihilloa. Se on kuorrutettu kinuskikreemillä ja koristeltu kinuskirakein ja raidoin. Suklaaleivos kätkee sisälleen mansikka-omenatäytteen. Leivos on kuorrutettu suklaalla ja koristeltu Pomada raidoin. 

Ensimmäisen perhekahvilan mielipiteet jakautuivat aikalailla. Kinuskileivoksen ulkonäköä kehuttiin, mutta suklaaleivos jäi kakkoseksi koska täytettä ei näy. "Leivos vaikuttaa ulkoapäin kovin kuivalta, kuin kuorrutettu kuivakakku". Toisaalta puolitettuna suklaaleivosta kehuttiin kauniiksi.  Kinuskileivos oli varsin raskasta syötävää "liikaa kreemiä". Aprikoosin makua kaivattiin lisää ja raikkautta. Suklaaleivoksen maku jäi teolliseksi. Molempien ystävieni mielestä suklaata oli liikaa ja se oli liian voimakkaan makuista. Perhekahvilassa hintaa pidettiin melko kalliina ja vierasvaraksi on yleensä tapana ostaa keksiä tai karkkia. Idea pakasteleivonnaisista tuntui hieman oudolta ja vieraalta.

Blue Cafeessa suosikiksi nousi suklaaleivos. Makua kehuttiin raikkaaksi ja suklaan ystäville suklaata oli juuri sopivasti. Kinuskileivos taas oli lähes poikkeuksetta kaikkien mielestä raskasta kreemin vuoksi. Maku jäi tehdasmaiseksi ja ulkonäköä luokiteltiin halvaksi, levykakkumaiseksi mitä saa kauppojen kakkutarjoiluista. Hinta-laatusuhdetta kehuttiin ja Blue Cafen asiakkaista osa olisi valmis ostamaan suklaaleivosta jatkossakin.

Pakkauksista puuttuu kokonaan seloste leivonnaisten rakenteesta. Nyt ostaja joutuu pitkästä listasta poimimaan täytteiden maut. Kuvia kehuttiin, "leivos vastaa pakkauksen kuvan leivosta sekä kooltaan, että rakenteeltaan". Pakkauksessa on näppärä revittävä avaussysteemi ja leivokset on pakattu pahvin päälle jotta leivokset saa vedettyä kohtuullisen helposti paketista. Tosin kinuskieivokset herkästi koskettavat pakettia jolloin koostumus hieman kärsii. Myös sulaneena ne hajoavat melko helposti kerroksiin.   

Jos kiinostuit liittymään mukaan Buzzadoriksi <---- KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti